top of page

Faith & Grace Beauty Group

Public·88 members
William Krylov
William Krylov

Deosebiri Intre Textul Literar Si Textul NonliterarMaterialele prezentate mai jos au fost folosite la o lecție de recapitulare la finalul unității tematice. Fac parte dintr-un material mai amplu care a inclus și cunoștințele despre substantiv. Am ales să vorbesc aici despre textul nonliterar propus pentru recapitulare, iar într-un articol următor voi aduce și materialele folosite pentru recapitularea substantivului.
Deosebiri Intre Textul Literar Si Textul Nonliterar


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fgohhs.com%2F2u3BXV&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3pGrGlRF0MjPgeDJ9SZa6tUn alt obiectiv avut în vedere a fost extragerea informațiilor de detaliu din textul informativ și completarea hărții textului. După cum se observă, textul a fost împărțit deja în șase fragmente așezate în dreptunghiuri separate. Aceleași dreptunghiuri vor alcătui harta textului.


Primul pas a fost citirea textului, explicarea sensului unor cuvinte, formulare de răspunsuri la întrebări pentru verificarea citirii conștiente și a înțelegerii conținutului. Pentru că vorbim despre un text informativ, cu date științifice, copiii au colorat imaginea de pe fișă conform informațiile prezentate în text.


Asemanari si deosebiri intre textul literar si nonliterar - Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Asemanari si deosebiri intre textul literar si nonliterar. Puteti gasi foarte multe referate accesand categoriile din partea dreapta despre Asemanari si deosebiri intre textul literar si nonliterar. Uita-te mai jos si o sa gasesti cele mai relevante rezultate pentru cautarea Asemanari si deosebiri intre textul literar si nonliterar. Alege cel mai bun referat din aceasta cautare si descarca gratuit. In cazul in care nu gasiti referatul Asemanari si deosebiri intre textul literar si nonliterar va rugam sa efectuati o cautare dupa un singur cuvant cheie. Avem o baza de date care creste pe zi ce trece si suntem siguri ca daca nu acum, in viitorul apropiat cu siguranta o sa adaugam referatul Asemanari si deosebiri intre textul literar si nonliterar.


Asemanari si deosebiri dintre 2 nuvele (istorica si psihologica) O prima analogie e oferita de insusi faptul ca se trateaza de nuvela dincolo de specificul ei,istorica sau psihologica.Plecand de la ac ...VEZI REFERAT


Asemanari si deosebiri intre Sfanta Traditie si traditia popularaCuvantul "Traditie" prin definitie, inseamna ansamblul valorilor, conceptiilor, obiceiurilor sau credintelor care se pastreaza in ca ...VEZI REFERAT


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page