La fotbal, Dinamo mai are două... 18. 12. 2023 Matinal Radio Dinamo1948Dinamo condamnata sa invinga la Botosani, in penultimul meci al anului. Prefata duelul cu ultima clasata la Matinalul Radio Dinamo1948, incepand cu ora 09:00. O singura... EditorialeRăsplată întârziată! Dinamo este într-o perioadă de schimbări, după demiterea antrenorului principal, directorul sportiv și-a anunțat plecarea din club, de această dată vorbim despre o demisie. Gest... Video17. 2023 – Sinteza ZileiDinamo inainea unui meci de la care spera cele 3 puncte. Discutam despre ultimele noutati de la echipa alaturi de invitatii nostri speciali, administratorul judiciar...
Runda precedentă, FC Botoșani a cedat fără drept de apel în Bănie cu FCU 1948, scor 2-0, la capătul unui joc slab, cum au fost de altfel majoritatea prestațiilor din acest campionat ale echipei din Nordul Moldovei. De partea cealaltă, „câinii” au pierdut pe „Arcul de Triumf” cu „U” Cluj, scor 1-0, acesta fiind al doilea eșec conseutiv al „alb-roșilor” cu Zelijko Kopic pe bancă după cel înregistrat la Sf. Gheorghe cu Sepsi OSK, scor 2-1. Miza punctelor puse în joc pe „Municipal” este uriașă atât pentru gazde cât și pentru oasepți. O eventuală remiză fiind exclusă de cele două formații având în vedere situația din clasament, distanța față de locurile 13 și 14, locuri ce duc la baraj, ocupate în acest moment de Poli Iași și UTA fiind uriașă. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm la un meci „tare”, în care jucătorii celor două formații să se autodepășească în încercarea de a-și apropia victoria. În tur, când pe banca botoșănenilor era Croitoru, iar a bucureștenilor, Burcă, „câinii” s-au impus cu mult noroc în prelungirile partidei, Răzvan Ducan introducându-și balonul în propria poartă (min.
Au dominat partida cap - coadă, dar nu au reușit să marcheze. Și la meciul cu FCSB, soarta a fost decisă de un moment al jocului în care un jucător a făcut diferența. "Cred că trebuie schimbat puțin și stilul de joc" Cifrele lui Dinamo vorbesc de la sine. Ca atacant, golurile te țin în viață. Sau măcar asisturile. Dinamo ajunge destul de bine în fața porții, dar nu reușește să marcheze. Eu am zis încă de la începutul sezonului, când lucrurile păreau că sunt ok, dar am zis să avem puțină răbdare, până când trece emulația promovării. S-au câștigat rapid niște puncte, dar trebuie să ai ceva mai multă valoare, pe durata unui campionat.
Marius Niculae: "Dinamo nu trage obloanele dacă pierde cu Botoșani. A trecut prin clipe mult mai grele" | Sport. roData publicarii: Sambata 16 Decembrie 2023, 13:00 Data actualizarii: Sambata 16 Decembrie 2023, 13:02 Marius Niculae s-a format la juniorii "câinilor" (1990-1996) și a jucat pentru Dinamo în patru perioade (1996-2001, 2008-2010, 2011-2012, 2015), fiind considerat unul dintre cei mai performanți atacanți ai "roș-albilor" din ultimii 30 de ani (247 meciuri, 112 goluri). "Săgeată", care este acum antrenor de juniori la Academia CS Dinamo, a vorbit despre situația delicată în care se găsește echipa din Liga 1. "Acum doi ani FCD era într-o situație critică, dar a reușit să renască" "Sper ca noul an să aducă sănătate pentru toți dinamoviștii, asta e cel mai important.
Marius Niculae: "Dinamo nu trage obloanele dacă pierde acum 2 zile — dinamo stadion Dinamo Superliga FC Dinamo 1948 - FC Botoșani / Foto - Gabriel Chirea "Când am venit la Dinamo, pe legitimația mea scria CS ...
,,Avem nevoie de o campanie de achiziții spectaculoasă''! Ce acum 9 ore — direct la Radio Dinamo1948: WhatsApp. Articolul precedent. 18.12.2023 Matinal Radio Dinamo1948. Articolul următor. Botoșani-DINAMO: Speranța ...
90+5). FC Botoșani – Dinamo va avea loc luni, 18 decembrie, de la ora 20:00, confruntarea fiind transmisă în direct de Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport. Echipe probabile: FC Botoșani – Dinamo FC Botoșani: Ducan – Benzar, Mutombo, Pius, Țigănașu – Florescu, Dican, David – Pinson, Drole, Friday Antrenor: Andrei Patache Dinamo: Golubovic – Lucas, Patriche, R. Grigore – Gabriel Moura, A.
Digi Sport - stiri din sport, meciuri live - Spectacolul campionilor! FCU 1948 Craiova. Vi 15.12 20:00. Petrolul FOTBAL: FC Botoșani - Dinamo, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. FOTBAL ...
LIVE VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 20:00 FC Botoşani - Dinamo, din etapa cu numărul 20 a Superligii, va fi transmis în direct la Prima Sport 2, luni, de la ora 20:00, şi online de către platforma ...
În niciun caz. Dinamo a trecut prin clipe mult mai grele. Dacă ne aducem aminte, acum doi ani era într-o situație critică. Au reușit să renască și ar fi păcat ca lucrurile să nu continue pe un trend bun. Eu zic că au nevoie de câțiva jucători de valoare. La ultimul meci pe care l-am văzut, cu 'U' Cluj, s-a văzut acea lipsă de jucători care să-ți facă diferența.
Botosani vs Dinamo Bucuresti H2H 18 dec 2023 Head If you want to check live score or game statistics click here: Botosani vs Dinamo Bucuresti result. We found streaks for direct matches between Botosani vs ...
[Fotbal<<] Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct 2022 18 dece acum 16 ore — acum 12 minute — [PRIVESTE IN DIRECT***]] Botoşani vs SC Dinamo 1948 18/12/2023 acum 22 de ore — They remain at the bottom of the standings ...